Ph.d-Vinterskoleskole i Verona om international uddannelsespolitik

CfU's Palle Rasmussen og Annette Rasmussen skal i november til Verona for at afholde ph.d.-vinterskole i international uddannelsespolitik.

Lagt online: 30.10.2019

PhD-vinterskole i Verona om international uddannelsespolitik

I ugen 10. – 15. november medvirker Annette Rasmussen og Palle Rasmussen fra CfU som undervisere i et forskerkursus (en ”vinterskole”) om international uddannelsespolitik afholdt ved universitetet i Verona. Kurset koordineres af Marcella Milana fra Verona Universitet. Det handler bl.a. om hvordan uddannelsesstrategier udvikles nationalt og internationalt og hvilke metoder der kan bruges til at undersøge det. Der indgår et feltarbejde, hvor deltagerne i grupper undersøger hvordan forskellige politikker manifesterer sig lokalt. Det er tredje gang denne vinterskole afholdes, og ligesom tidligere samler den unge forskere og PhD-studerende fra hele verden.

Læs mere om vinterskolen ved at trykke på dette link.